Body treatment

Afslanken met Cryolipolyse (1 Zone - Compact VET)

CRYOLIPOLYSE – compact VET
Lokaal vet bevriezen op de plaats die jij kiest!

PER ZONE 

Cryolipolyse is een behandeling om vetcellen op de behandelde zone af te breken door middel van koude. Zodra de vetcellen bevriezen sterven ze af, ze worden door het lymfesysteem afgevoerd naar de lever en
verlaten uiteindelijk het lichaam via urine.

De behandeling duurt 30 minuten en is volledig veilig en pijnloos.

Onmiddellijk resultaat na 1 beurt en geeft in kuur vorm nòg beter resultaat! 
Bovendien verbetert de resultaat zich binnen de 14 dagen. 
Steeds 14 dagen tussen 2 behandelingen hanteren, voor beste resultaat.

1607336038
DSC_0312

Body treatment

Afslanken met Waves21 (Fullbody)

CRYOLIPOLYSE – compact + visceraal VET
Nieuwe afslanking voor het volledige lichaam!

FULLBODY 

Hierbij combineren we 3 verschillende technieken om heel het lichaam te behandelen:
– Zachte elektrostimulatie werkt op het orgaanvet en stimuleert de organen en zo het metabolisme
– Violet licht: stimuleert het lymfesysteem, vecht tegen lokaal vet en cellulitis
– Cryolipolyse: definitief verwijderen van vetcellen op de behandelde zone.

Het is dus ideaal om volgende problemen aan te pakken:
– Verwijderen plaatselijk buikvet
– Verwijderen van “bizon bult”
– Verstevigen van huid- en spierweefsel, ideaal tegen cellulitis
– Stimuleren van lymfecirculatie met detox en drainerend effect
– Draagt bij tot de botontwikkeling
 
Het geeft definitieve oplossingen en geeft in kuur vorm nog betere resultaten!

De waves is verkozen tot beste apparaat in
de categorie high tech body treatment.

Bovenop de behandelde zone zie je het resultaat ook op heel jouw silhouet, onmiddellijk en definitief resultaat zichtbaar én verbeterd nog na 2 weken!

Body treatment

Chromotherapie

Het woord chromotherapie vindt zijn etymologie in de combinatie van twee Griekse woorden: ‘chroma’, kleur, en ‘therapie’, verzorgen. Chromotherapie is een geheel van therapeutische technieken die gebruik maken van de kleuren van het lichtspectrum om reacties van fysiologische aanpassing uit te lokken die gunstig zijn voor het behoud en het herstel van de gezondheid en van daaruit van het algemeen welzijn. Elke kleur oefent een geestelijke, lichamelijke en emotionele invloed uit op de mens en elk van de belangrijkste kleuren bezit heel specifieke curatieve eigenschappen.

Cryolipolyse bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat.

De Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens verlaten de gekristalliseerde vetcellen gedurende 2 weken je lichaam op natuurlijke wijze. Zodra deze vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?! Je kan de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen.

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21. Als één van de eerste in België heb ik in februari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21 en is speciaal geschikt voor de grotere zones. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het koude met infrarood combineert. De grote behandel-kop heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de koude, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het kristalliseerproces van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Per behandeling kan je met de Arctik21 wel 2 tot 6 centimeter kwijtraken!

Slank de zomer in met cryotherapie. Slank door vetcellen te bevriezen! Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met de behandeling, zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Misschien heb jij het idee dat je veel overtollig vet hebt, waardoor je last hebt van een buikje. Maar het zou ook goed kunnen zijn dat je buikje het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt een behandeling dan een combinatie van huidversteviging, het afvoeren van vocht en het afvoeren van vetcellen, allemaal aspecten die met cryotherapie aangepakt kunnen worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden, die je kunt bewonderen op een grote tablet. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd! En dat al na 1 behandeling.

Benieuwd geworden? Boek dan nu HIER een sessie bij ons en ervaar zelf het verlies van vet!

– Afslanking (meetbaar vanaf de eerste sessie)

– Verwijdering van cellulitis (zichtbaar vanaf de eerste sessie)

– Nieuwe vorm van silhouette

– Versteviging van weefsels 

– Verminderen van rimpels/ versteviging van gelaat/nek
– Wegwerken van een dubbele kin/ hangende kin

– Haargroeistimulatie bij apopecie
– Vermindering van couperose
– Vermindering van wallen
– Anti-aging formules
– Talg-balancing
– Lipvolume creëren
– Verheldering van huidvlekken.
– Enz.

LICHAAM
Stap 1: Maak een afspraak

Stap 2: Samen kijken we naar je probleemzones/ wensen. Je ziet meteen resultaat na 1 behandeling! (Na ongeveer 10 dagen zijn alle vetcellen weggevoerd en heb je uiteindelijke resultaat van je vet verlies)

 

Stap 3: Veel water drinken voor goede afvoer van vetcellen.
Stap 4: Geniet van een strak lichaam want vet dat weg is, is weg. Blijvend resultaat!

GELAAT
Stap 1: Maak een afspraak en ervaar zelf direct verschil! Gelaatsbehandelingen zijn onderhoudend.

De Waves 21: een gecombineerde technologie… een kleine revolutie!

Op de markt van de antiveroudering-, versteviging- en afslankingstoestellen is de Waves 21 een kleine revolutie op zich want het stelt een totaal unieke technologie voor: de combinatie van elektrische stimulering en een behandeling met koude. Dit toestel heeft trouwens pas de award in de categorie Hightech Body Treatment van het Belgische magazine Proesthetic gewonnen!

 

Net als bij onze andere toestellen, werkt de Waves 21 pijnloos en niet-invasief door middel van een natuurlijk fysiologisch mechanisme, versterkt onder invloed van de behandelingen.

Het vult het huidige gamma op handige wijze aan en maakt het mogelijk om ook het gelokaliseerde (viscerale) abdominale vet en het dorsocervicale vet (de zogenaamde bizon bult) te behandelen. Alle lichaamszones kunnen met de Waves21 worden behandeld, behalve het gezicht.

100% veilig en met adembenemende resultaten… what else ?!

 


Enige apparaat op de markt dat inspeelt op je orgaan vet! 

Behandelingen met waves21
– Overtollig huid aanpakken
– Detox van je lichaam
– Fullbody afslanking
– Buffalo nek behandeling
– en nog veel meer…

Het is ook belangrijk om te weten dat de 3 primaire kleuren van het licht rood, groen en blauw zijn. En die kunnen niet door mengen verkregen worden.

Om te begrijpen in hoeverre de kleur van het licht een effect kan hebben op onze huid moeten we weten hoe lichtinformatie door ons organisme ervaren wordt. Dat gebeurt heel eenvoudig via de ogen, maar ook door de huid die voorzien is van biochemische receptoren zoals de mitochondriën (structuren die energie binnen de cellen produceren). Vervolgens brengen de bio-fysische en stofwisselingsreceptoren de energie over naar onze organen.

Het oog zal de lichtinformatie overbrengen dankzij gevoelige receptoren in de retina: de kegeltjes (+/- 6 miljoen), zijn verantwoordelijk voor het zien van de kleuren en de staafjes (+/- 120 miljoen) zijn verantwoordelijk voor het waarnemen van de lichtintensiteit en de grijsnuances.

Laten we niet vergeten dat de oogzenuw door de hypothalamus loopt waar hij een intieme relatie mee opbouwt. En als we weten dat de hypothalamus de orkestmeester is in ons autonome zenuwstelsel, de directeur van ons endocriene systeem en de meester van onze emoties, is het gemakkelijker om de invloed van het licht op ons organisme en onze emoties te begrijpen.

Magenta

Verjongend, Palliatief bij verslavingen, Regulator van de capillaire circulatie, Affectieve hersteller, Erotisch afrodisiacum

Lichamelijke, emotionele hersteller, Cardiovasculaire normalisering

Scharlakenrood

Lichamelijke hersteller, Voedt de spieren, Irrigeert de slijmvliezen, Versterkt de weefsels, Hydrateert de huid, Verstevigt de botten, Bloedvat stimulerend en Diuretish (op de nieren)

Oranje

Ontzwellend, Neurosensoriële stimulans, Controle ademhalingsritme, Optimisme, Anti-depressor (zenuwstelsel), Anti-rimpel, Littekens, Oude striemen, Vrije radicalen, Anti-choc, Stimulans van de endocriene klieren, Stimulans van de adrenaline,

Peristaltische stimulans, Anti-anorexia

Rood

Liefde en seksualiteit, Gebrek aan energie, Anemie, Tonifiërend, Bloedsomloop, Afslanking, Boost het metabolisme, Droge huid (droog eczema), Krachtige anti-rimpel

Geslachtsklieren, Schildklier en stimulans

Geel

Lichamelijke stimulans, Verteringsstelsel, Stimulans van de pancreas, Spiertonus

Rozige striemen, Obesitas, Zelfvertrouwen,- Lymfatische stimulans, Stimulans van de exocriene klieren, Anti-diabetisch

Appelgroen

Chronische ziektes, Lost bloedklonters op, Anti-allergisch, Deblokkeert gewrichten en maakt ze soepeler, Stimuleert het zicht

Anti-migraine, Laxatief

Groen

Pigmentvlekken, Algemeen in evenwicht brengend, Anti-stress, Immunitaire verdediging, Zuiverend (acné), Antibiotica van de kleur,

Anti-gif, Verslavingen (tabak, alcohol, drugs), Brengt de endocriene klieren in evenwicht, Infectieziektes (zuiverend voor de lever)

Nachtblauw

Verzachtend, kalmerend, pijnstillend, Angst bestrijdend, Anti-boulimie, Vette huid, acné, Couperose, Slapeloosheid, Bactericide,

Ontzwellend, Samentrekking van de weefsels, Lymfatische depressor

Turkoois

Verfrissend, Alles wat scherp is, Detox, Reinigend, Brandwonden, Huid zuiverend, Drainerend en uitdrogend

Violet

Anti-depressor, Detoxifiërend, Immuunsysteem, Oedeem, hematoom, Vochtige cellulitis, Regulator van de veneuze circulatie,

Migraines – pijn, Spataderen, Bepaalt het gedrag

Cyaan

Ontstekingwerend, Analgetisch, Koortswerend, Irritatie werend, Verspreidend, Onderdrukker van de schildklier en de bloedsomloop

Indigo

Lymfesysteem, Migraine, Stimulering van de endorfines, Intuïtie, Anti-stress, Adstringerend, Vochtige cellulitis, Cardiovasculaire depressor

Amber

Werking op de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de collageen en elastine synthese.

De rijkste kleur voor de preventie van de huidveroudering.