Welkom bij Cryo-fit.be

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging en schoonheidsverzorgingen. Zeker met mijn medische achtergrond ben ik overtuigd dat iedere individu een mooie huid kan hebben! Er goed kan uitzien zonder een invasieve behandeling. 
Bovendien wordt er in de cosmetische wereld zoveel onzin verkocht met een mooi belofte die nooit bereikt wordt. Daarom zou ik graag mijn jaren kennis willen delen met mijn klanten, zodat ze eerlijk verder kunnen om hun huid te optimaliseren en met veel zelfvertrouwen mijn oprit verlaten. 

 

Zulfia Amini

ellen en zulfia

Ons TEAM

DSC_0264

Zulfia Amini

Schoonheidsspecialiste - Vroedvrouw

Na leuke jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt als verloskundige, heb ik besloten om van mijn passie mijn job te maken. Nog steeds ben ik zeer geboeid in de medische wereld wat ervoor zorgt dat ik kritischer kijk naar de verschillende behandelingen! Aangezien de huid steeds ouder wordt, merk ik dat de huid meer aandacht en liefde nodig heeft dan de standaard schoonheidsbehandelingen. Hierdoor ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en middelen om de veroudering tegen te gaan. Het is steeds belangrijk te kijken naar de persoonlijke huidstructuur en deze te verbeteren.

Anno 2021 heb ik ook een opleiding gevolgd om mij verder te specialiseren als een medische schoonheidsspecialiste:)

Om persoonlijk en precies werk te leveren voor zichtbaar verjongend/verbeterend resultaat heb ik gekozen om Philings Artist te worden. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering op een natuurlijke manier zonder dat er een scalpel aan te pas komt.

Behandelingen waar ik de mooiste resultaten mee boek zijn: Microneedling (Phineedling), Cryotherapie en Phi-Ion plasmalift.

Ik werk steeds met een intake gesprek voordat we iets doen, dus aarzel niet om je afspraak bij mij te boeken.

ellen

ellen suys

Cryospecialist - schoonheidsspecialiste

Na mijn opleiding schoonheidspecialiste, was ik er van overtuigd dat ik mij anders wilde bijscholen en heb ik een opleiding gevolgd tot cryotherapeute. Hierdoor kan ik heel veel klanten wat geluk geven als ze de deur uitgaan wanneer ze mooie resultaten bereiken.  

Binnenkort volg ik een opleiding van MEDIK8 om ook hierin te verdiepen en jullie super resultaten te kunnen geven. Maar ook voor productadvies ben ik steeds beschikbaar.